|صفحه‌ی یک| - |آینه‌ی بانو؛ خورشیدی دیگر| - |گنجه| - |تماس|پست‌ها و صفحات قبلی را از پایین وب‌لاگ ورق بزنید

هر چیزی گفتنی نیست؛ باید صبر کرد تا وقت‌اش برسد... . *دوست نداشتم روزی برسد که این‌گونه جملات را در وبلاگم بنویسم، چون به وجدان و حق و حقوق یک نویسنده در ناخود‌آگاه ایرانیان اعتقاد داشتم؛ اما حالا ـ با احترام تمام ـ به خواننده‌گان وبلاگ خورشیدبانو عرض می‌کنم: «تمامی مطالب این وب‌لاگ دست‌نوشته‌های شخصی‌ام بوده ـ و هست! ـ و امیدوارم برای استفاده‌شان گرفتن اجازه را فراموش نکنید!»
پروفایل مدیر وبلاگ
دیگرانم
ابرک شلوار پوش - سجاد صاحبان‌زند
اثبات ما - عطیه عسگری
اکسیر نوآوری - مهندس محمود کریمی
اگر به هم نرسیدیم ـ عبدالله روا
اگر دل دلیل است - انوشه میرمجلسی
الماس ـ کوروش سلیمانی
این‌جا شب نیست - جوان و دانش
با دوست پری شانم و بی دوست پریشان ـ علی‌رضا بدیع
باید خواب دید ـ امیر شوکتی
بی‌سر و ته - مجتبی آذری
بی‌گاهان - اکرم زمانی
پرواز شب - شاهین شرافتی
پوریا ناظمی - پوریا ناظمی
ترجمه و نوشته‌های امیرمهدی حقیقت - امیرمهدی حقیقت
تنبل‌خونه شاه‌عباسی - کویریات
توکای مقدس - توکا نیستانی
جیره‌ی کتاب
حمید محمدی - حمید محمدی!
خاطرات مشترک - محسن امین
خورشید بانو - رعنا شمس
در جریان باشید - محیا ساعدی
درد، حرف نیست، درد، نام دیگر من است ـ سمیرا راهی
زن سوم ـ گلرنگ
سر هرمس مارانا ـ شوالیه‌ی ناموجود
سهراب سپهری
شُمال از شُمالِ غربی ـ محسن آزرم
عسل و شکر - لاله محمودی
فرا تر از بودن - پریا ابراهیمی
قوزک پای چپ یک زرافه‌ی ایده‌آلیست که در یک عصر پاییزی سیگارش تمام شده می‌خارد
کازابلانکا ـ آقای الف
کتاب‌فروشی هدهد - سانتیاگو، استراگون، ولادیمیر
گاهی، با هم حرف بزنیم ـ نیره غدیری
مدرسه همشهری - مرکز آموزش موسسه‌ی همشهری
مکالمه‌ی سکوت در صفحه‌ی آخر - فرزانه ناظری
میز غذا - سورملینا
می‌نویسم - نسیم صباغان
ناتور ـ پدرام رضایی‌زاده
هزار ساله ـ رضا کتاب‌دوست
وب‌سایت رسمی احمد شاملو - احمد شاملو
وب‌سایت رسمی نادر ابراهیمی - نادر ابراهیمی
نویسندگان
صفحات اضافی
Chocolate Brownie Cake - کیک برانی شکلاتی

Chocolate Brownie Cake - کیک برانیز شکلاتی

Ingredients:
    * 175g unsalted butter , plus extra for greasing
    * 225g dark chocolate , broken into pieces
    * 200g caster sugar
    * 3 medium eggs , separated
    * 65g plain flour
    * 50g chopped pecan nuts


Method - How to Bake:
   1.  Heat oven to 180C/fan 160C/gas 4. Butter a 20-25cm cake tin and line with greaseproof paper.
   2. Place 175g/6oz of the chocolate, plus the butter and sugar in a heavy-based pan and heat gently until melted, stirring occasionally. Leave to cool.
   3. Whisk the egg yolks into the chocolate mixture, then add the flour, nuts and the remaining chocolate.
   4. Whisk the egg whites until they form soft peaks, then gently, but thoroughly, fold into the chocolate mixture.
   5. Pour into the prepared tin and bake in the centre of the oven for about 35-40 mins until crusty on top. Leave to cool, then run a knife around the sides and remove from the tin. Dust with icing sugar and serve warm with custard or ice cream or cold with cream.

Nutrition Per Serving:
405 kcalories, protein 4g, carbohydrate 41g, fat 26 g, saturated fat 14g, fibre 0.44g, salt 0.06 g

 

مواد لازم:
    * 175 گرم کره‌ی بی‌نمک به‌علاوه مقداری اضافه تر برای چرب‌کردن
    * 225 گرم شکلات سیاه (یا تلخ) خردشده
    * 200 گرم شکر کستر (شکر ریز و نرم مثل خاکه قند)
    * 3 عدد تخم‌مرغ متوسط - زرده و سفیده جدا
    * 65 گرم آرد
    * 50 گرم مغز گردوی خردشده

طرز تهیه:
1. با دمای 180 درجه سانتی‌گراد فر را گرم کنید. قالبی با قطر 20-25 سانتی‌متر را با کره چرب کنید و کف آن‌را کاغذ روغنی بیاندازید.
2. 175 گرم شکلات را به‌همراه شکر و کره در ظرفی بریزید و حرارت دهید تا نرم شود؛ گاهی هم بزنید و سپس اجازه دهید تا خنک شود.
3. زرده‌های تخم‌مرغ را با مخلوط شکلاتی که خنک شده میکس کنید و آرد، مغز گردو و باقی شکلات را اضافه کنید.
4. سفیده‌ی تخم‌مرغ را - در ظرف تمیز و خشک دیگری - آن‌قدر بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط شکلات اضافه کنید و آرام هم بزنید.
5. مخلوط را در قالبی که قبلا چرب کردید بریزید و در مرکر فری که از قبل گرم کردید قرار دهید و 35-40 دقیقه زمان دهید تا روی کیک سفت شود و پخته شود. صبر کنید تا کیک خنک شود. با چاقو دور کیک را از بدنه‌ی قالب جدا کنید و کیک را از آن خارج کنید. با شکر روی کیک را بپوشانید و گرم با کاستارد یا یستنی و یا به‌صوورت خنک با خامه سرو کنید.

کالری برای هربار استفاده:
405 کیلوکالری، 4 گرم پروتئین، 41 گرم کربوهیدرات، 26 گرم چربی، 41 گرم چربی اشباع، 0.44 گرم فیبر و 0.6 گرم نمک


برچسب‌ها:
نوشته‌ی رعنا شمس ـ چهارشنبه ٢٧ آبان ۱۳۸۸ ـ نظرات () | لینک ثابت مطلب